Det her får du

Musikken - Lyden - Lyset

Musikken: Jeg har et meget bredt repetoare af musik med, lige fra de gamle klassikere og til mange af de nyeste hits. Min erfaring igennem årene har vist mig, at det er nemmere at få gæster på gulvet, til det gamle og kendte musik. Så det bruger jeg som udgangspunkt, men er bestemt åben for ønsker fra gæsterne.


Lyden: Et standard lyd set-up består af, to topkasser og to bundkasser. Jeg har altid bundkasser med, for at skabe en god fylde i lyden og for at have lidt ekstra power at gøre med.


Lyset: Du skal ha´ noget for dine penge, og derfor består lyset som udgangspunkt af fire movingheads (bevægelige lamper), dertil kommer der up-lights, der skaber en god grundbelysning af lokalet og så selvfølgelig en flot stor spejlkugle på 50 cm.


Dj´en: Som du nok har gættet, hedder jeg Henrik. Jeg er født i 1973 og bor i Grønhøj centralt i Midtjylland. Jeg udføre selv alle jobs, dette gør jeg for at du som vært, er sikker på den kvalitet jeg lover dig og som jeg kan stå inde for. Jeg købte mit første anlæg i 1989 og har siden 1992 spillet på mange discoteker rundt i landet og har haft faste steder hvor jeg har spille igennem rigtig mange år. Jeg har sideløbende kørt mange mobil jobs og idéen med at spille til bryllupsfester tog rigtig fart i 2008. Før den tid, var det nærmest uhørt med en dj til en bryllupsfest.